PARTYINFO

 

GROOVE ON DA BOAT

Datum konání:
05.07.2015 - neděle
Místo konání:
Praha - Loď Tajemství
DJs:
Gazi, Synaptik, BeatFoot!, C´moi
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:
start: 14:00
 
 
Akce Groove On Da Boat již tuto neděli na lodi Tajemství

Tuto neděli 5.7. na Náplavce v Praze, přesněji řečeno přímo na Lodi Tajemství, proběhne druhý díl Groove On Da Boat jako volné pokračování červnového Groove On Da Beach, který se uskutečnil v hudebním baru NEBE na pláži v Branžeži 20.6. Celá akce se i přes výkyvy počasí velmi povedla, vládla přátelská až oldschool house atmosféra uprostřed krásné přirody v Českém Ráji. Věříme,  že tuhle náladu přeneseme i do Prahy, na místo, které máme stejně tak rádi...

 

Celé odpoledne se ponese i tentokrát v duchu lounge pohoda jazz, začne se opět po obědě ve 14:00 a postupně se bude příběh vyvíjet až do desáté hodiny večerní. Uslyšíte rozmanité pohodové sety od čtyř DJs, kteří si mají hudebně i lidsky co říct. V pestré hudební paletě uslyšíte ambient, chill, lounge, soul, jazz, deep house i nu disco, nebudou chybět ani old school vinyly.

Aby s vámi mohli pobýt i ti nejmenší, a aby se nenudili, máme pro ně připraveno malování na obličej nebo výtvarnou dílnu. Kromě hudby na vás čeká studené točené pivko a jiné občerstvení v místním kiosku. Akce je stejně jako minule propojena s neziskovou organizaci Wontanara, která se zabývá rozvojovou spoluprací se západoafrickou Guineou. Stará se zde o zdravotnictví, školy a má na starosti adopce na dálku. Můžete si zde koupit i ručně vyráběné předměty v duchu fair trade a podpořit tak konkrétní projekty. Vstupné je dobrovolné.

fotogalerie Groove on Da Beach: http://bit.ly/Fotogalerie_GrooveOnDaBeach
 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016