PARTYINFO

 

REZONATOR

Datum konání:
29.11.2013 - pátek
Místo konání:
Praha - Lávka
DJs:
SMACK live, BADKLAAT, COOH/BALKANSKY, DJ Hlava, Low Tact, MagNet, Ollie Torr, S-BisH, Furious Freaks, Novinski, Tesy a další
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:
vstup 150 Kč do 23:00, pak 200 Kč
 
 
Rezonator poprvé rozezní Prahu v rytmu těch nejtvrdších beatů

Urban Events ti ve spolupráci s Expres radiem přináší REZONATOR vol. 1, jeden z největších bass eventů tohoto podzimu, který se uskuteční 29. 11. v Klubu Lávka. Akce nabídne multižánrový mix hudební produkce s jedním z nejkvalitnějších zvukových systémů (Funktion One).

 

V průběhu noci se můžeš těšit na čtveřici headlinerů. Svojí live rap show předvede SMACK live. Set kvalitního dubstepu zahraje londýnský producent BADKLAAT, jehož produkce patří mezi zvukově nejvyladěnější. Třešničkou na dortu je účast producentského génia z Bulharska Ivana Šopova. Ten představí dva sety plné rezonujícího DnB jako COOH a jedinečný, těžko zařaditelný dubstep v podání BALKANSKYho.

Vystoupí i dvojice českých dubstepových producentů, která si říká Woostep a A-Cray s náloží neurofunku. Vše doplní BASS DROP DJs ve složení DJ Hlava, Low Tact, MagNet, Ollie Torr, S-BisH, Furious Freaks, Novinsky, Tesy a další.

Rozhodně si nenech ujít oficiální warm-up party v rámci BASS DROP vol. 6, která proběhne 22. 11. v klubu Chapeau Rouge.


 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016