PARTYINFO

 

EXPECTATION

flyer
Datum konání:
18.11.2011 - pátek
Místo konání:
Praha - Styx
DJs:
Houba, Dejmon, MCB, Polapa
Popis:
start 21:00, vstup zdarma
Line-up:
21:00 Polapa
22:30 Dejmon
00:00 Houba
01:30 MCB
03:30 Dejmon vs Houba
 
 
Expectation v pražském Styxu + rozhovor DJ Houba

V pátek 18. listopadu se uskuteční další pokračování párty Expectation v pražském Smart Clubu Styx, sídlícího nedaleko od zastávky metra Invalidovna, na adrese Sokolovská 144/349 Praha 8. Tentokrát si DJ MCB, jenž pro Vás celou akci připravuje, pozval dva zkušené kolegy a kamarády z moravského Zlína, kteří se těší na perfektní večírek v tomto originálním klubu.

 

DJ Houba, majitel legendárního klubu DJLab se k hraní dostal poprvé již v roce 1999. Netrvalo dlouho a pořídil si své první gramofony a s tím se spustilo i sbírání vinylových desek převážně techno, house, electro, progressive. V roce 2002 začíná experimentovat s vlastní hudební tvorbou, ve které pokračuje dodnes ve svém studiu, které sdílí s vynikajícím zlínským DJem a producentem Ianem Kitou (DJ Kita). Houba v současné době preferuje a kombinuje hudební styly tech house, techno a progressive. Pod přezdívkou DIRECTor pak hrává bassline a breakbeat. Vyznačuje se velmi precizní a přesnou prací s mixem. Můžete od něj očekávat velmi energické a propracované sety, které Vás nenechají v klidu…

DJ Dejmon se aktivně DJingu věnuje 6 let a během této doby hrál na akcích a v klubech na mnoha místech na Zlínsku, v Praze, Brně, Ostravě, Pardubicích, Novém Jičíně, Vsetíně a také na Slovensku po boku zahraničních i předních českých DJs. Postupem času se přestal omezovat pouze na jeden styl hudby a rozšířil si pole působnosti jak k lehčí progresivnější klubové hudbě, tak i zpět k drum & bassu a jungle, který již dříve hrával. Má osobitý styl mixování a v jeho setech, hraných ze dvou nebo tří gramofonů, můžete najít spoustu změn a gradací, ale i plynulé prolínání skladeb a melodií. Snaží se vytvořit dějovou linii a tím navázat kontakt s publikem. Začátkem roku 2009 se rozhodl přijmout nabídku bookingu v agentuře Strobe a zároveň přechází na digitální DJing pomocí systému Torq, který oficialně zastupuje pro ČR. Jeho heslem je: „není dobrý a špatný styl, je jen dobrá a špatná hudba.“

DJ MCB aka Polapa má pro Vás tentokrát připravené překvapení. Na začátku večera si pro Vás připravil speciální set jeho projektu Polapa, se kterým prezentuje mystickou chill out/downtempo hudbu, jenž Vás dostane do správné pozitivní atmosféry a celou akci tím nádherně zahájí. MCB má pro Vás tradičně také připravenou nadílku té nejkvalitnější elektronické taneční hudby ve stylu deep and dark progressive. V jeho podání hudby se mísí vlivy jak house, tak i trance. Temná zákoutí dokáže oživit melodickými plochami a nebrání se ani dobrému breakovému tracku. Sound okořeněný správnou dávkou stupňujícího se napětí, tribalové zvuky, našláplý tepající beat, příjemné vokály a také špetka dnes již klasických progressive pecek. Vždy se snaží o zcela specifický sound a to podle momentální nálady či atmosféry v klubu. Jeho sety jsou promyšlené, nikoliv však naučené a rád také experimentuje se zvukem.

A další vychytávky? Vychytaná hypnotizující videoprojekce, čerstvé ovoce na baru a speciální promo CD jako malý dárek pro Vás. Design a atmosféra klubu vybízejí k nezapomenutelným večírkům. Legální holandské smart drugs, velký výběr energy drinků, 2 fotbálky, flipper, plně vybavené technicko-audiovizuální zázemí, background pro DJ´s crew a především překvapivě přátelská atmosféra a pohodoví lidé jsou zárukou perfektně propařené noci.

Těšíme se na Vás :-)

 

ROZHOVOR DJ HOUBA

Ahoj, jak se ti daří?

Ahoj, děkuji za optání, mám se velmi dobře.

Jak jsi se dostal k Djingu?

Chodil jsem na pařby a chtěl jsem být ten tam nahoře a netrvalo dlouho a díky svým kamarádům DJům jsem začal mixovat taky.

Jaký styl preferuješ?

Stylů je více co mam rád, ale nejčastěji preferuji tech-house.

Máš vlastní tvorbu, remixy? Co si o tom myslíš?

Ano, mám i vlastní tvorbu a pár remixů, ale spíš je to jen takový můj větší koníček pro radost i druhým. Tvořte tvořte tvořte, ať je co hrát.

Máš svojí rádiovou show?

Rádiovou show nemám, ale v rádiu už jsem si zahrál.

Jaké máš ambice, s kým by jsi si chtěl zahrát? V jaké zemi?

Chtěl bych dělat tanečníka Davidu Guettovi :DDD a chci jezdit hrávat mimo ČR, například na Slovensko :DDD  Teď vážně: Zahrát si s FatBoy Slimem, to je můj sen a je jedno kde.

Jak hodnotíš hraní v klubech nebo mimo ně, dáváš přednost větším akcím?

Hraní v klubech a jinde hodnotím hlavně podle zvuku a toho, jaká tam byla technika, dá se zahrát téměř na všem, ale všichni máme rádi, když je vše v pořádku. Jinak dávám přednost hraní v klubu, je v nich jiná atmosféra a mám rád ten blízký kontakt s publikem.

Které místo v tobě zanechalo vzpomínku, protože se ti tam opravdu dobře hrálo?

Bylo to v klubu Krankenhouse na Slovensku v Trenčíně, pařil celý klub včetně barmanů, opravdu neuvěřitelný zážitek.

Kolik času věnuješ hraní a zbývá ti nějaký volný čas? Jak s ním nakládáš?

Hraní věnuju hodně času, jelikož mám ve Zlíně klub DJLab, tak hraju skoro pořad a zbytek času dávám do provozu klubu a sezení ve studiu. No, i na jiné věci mi zůstává čas, třeba na …

Jakého úspěchu si ve své kariéře vážíš nejvíce?

Svého klubu a hudebního studia.

Co tě dokáže při hraní nejvíc naštvat a naopak potěšit?

Když do mě někdo neustále hučí o tom, jaký měl třeba den. Jinak mě potěší, když vidím tančit i svou Raggamammu.

V čem je podle tebe tajemství dobrého tracku?

Dynamický zvuk.

Čím se odlišuje tvůj zvuk od tvých kolegů producentů a DJjů?

Kuchař taky neprozrazuje své recepty ;) neřeknu. Nee, zas tak se neliším od jiných, je to o tom, jaké máš uši a jak si to vyladíš.

Chtěl bys něco vzkázat lidem, kteří se na Tebe těší a kteří se přijdou podívat?

Přijďte se podívat a dobrou náladu s sebou.

 

Připravil MCB.

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016