PARTYINFO

 

RED BULL MUSIC ACADEMY CLUB NIGHT

Datum konání:
16.11.2011 - středa
Místo konání:
Brno - Fléda
DJs:
Kraak & Smaak, Tofu Fighters & Soya Bitches, Junior, Diome, Hech
Live:
Audio Bullys
Info:
http://www.redbullmusicacademy.com
Popis:
vstup 250/350 czk
 
1 čtenář Techno.cz byl na této akci
 
Britští Audio Bullys a další příští středu na Flédě!
Brněnské Flédy se dotkne atmosféra Red Bull Music Academy

Red Bull Music Academy, která se právě koná ve španělském Madridu, se ve středu 16. listopadu dotkne i Česka. V klubu Fléda v Brně vystoupí projekt Audio Bullys z Velké Británie a nizozemští Kraak & Smaak. Hudební svátek se uskuteční v rámci Red Bull Music Academy Club Night.

 

Domácí hudební fanoušci se tak budou moct seznámit s unikátním hudebním konceptem, které se letos účastní také česká zpěvačka a začínající producentka Petra Hermanová z elektro folkové kapely Fiordmoss. Ta se díky Red Bull Music Academy na 14 denním cyklu přednášek a workshopů setkala s mnoha významnými producenty a lidmi z hudebního zákulisí, například se zpěvačkou Erykah Badu, hiphopovými prodenty Young Guru, MF DOOM nebo dubstepovým Addisonem Groove.

Ale zpět na Flédu. Dvoučlenný londýnský projekt Audio Bullys přijíždí s novým albem Higher Than The Eiffel, kterým chce navázat na fenomenální úspěch první desky Ego War z roku 2003 a především na singl Bang Bang (My Baby Shot Me Down.

Žhavou novinku do moravské metropole přivezou i Kraak & Smaak. Trojice fungující stejně dlouho jako Audio Bullys, tedy osm let, světové kluby obráží s novým albem Electric Hustle. Záruku kvality u Kraak & Smaak garantuje respektovaný hudebním časopis International DJ, který trojici Oscar de Jong, Marka Kneppers a Wim Plug popisuje jako „skupinu, kterou musíte vidět naživo.

Red Bull Music Academy (krátce RBMA) je každoroční mezinárodní hudební událost, kde se setkávají začínající producenti a hudebníci ze všech koutů světa s uznávanými profesionály z oboru. První Red Bull Music Academy proběhla roku 1998 v Berlíně.

www.redbullmusicacademy.com

www.redbull.cz

www.fleda.cz

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016