PARTYINFO

 

TRANCE GATE

Datum konání:
04.01.2011 - úterý
Místo konání:
Praha - Le Mirage - Újezd
DJs:
David Justian (davidjustian.net), MCB (aka Polapa, idj.cz/mcb)
Popis:
start 20:00, vstup zdarma
Line-up:
20:00 - 00:00 David Justian
00:00 - 04:00 MCB
 
 
Trance Gate @ Le Mirage - Újezd

V úterý 4. ledna se uskuteční první akce v roce 2011, kterou pro vás připravují kolegové a kamarádi David Justian a DJ MCB. Tentokrát vás zveme do hudebního klubu Le Mirage, jenž se nachází na adrese Újezd 5, Praha 5 - Smíchov. Už při plánování klubu bylo hlavním hlediskem pohodlí zákazníků, a proto byla vybrána poloha v centru města, na spojnicích dopravních tepen.

 

Aby vaše cesta domů byla co nejpohodlnější, máte na výběr mnoho spojů, například noční tramvaje nebo autobusy, které vás rozvezou po celém městě. Takže po příjemném večeru se i společensky unaveni dostanete rychle a snadno domů. Dobře zásobené bary skýtají širokou nabídku alkoholických i nealkoholických nápojů a především míchaných koktejlů za příjemné ceny. Sortiment je bohatý na různé druhy rumů, o kterých se dočtete podrobnější informace na speciálních rumových lístcích u barmanů.

Takže hola hola neseďte doma u TV a přijďte nás podpořit. Je to naše první party v tomto sympatickém podniku a již se těšíme, jak to opět rozbalíme :-)

Váš Expeteam.

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016