REPORT

 

Open House

Taneční party s názvem Open House, která se konala v sobotu 22.3. v pražském klubu Mecca přilákala něco přes tisíc příznivců taneční hudby...

 
Taneční party s názvem Open House, která se konala v sobotu 22.3.2003 v pražském klubu Mecca přilákala něco přes tisíc příznivců taneční hudby. Akce začala ve 22:00 hodin večer a skončila v 6:00 ráno. Věkový průměr clubberů se pohyboval okolo 25 let. Na akci v hlavním čase vystoupil DJ Jef K (Music Families/Paris). Druhou hvězdou večera byl pařížský DJ Paco.

Z domácích umělců dále na hlavní stage vystoupili DJs Craig Hampson (White&Round), Estez (Boca Juniors/Barumba). V prostorách chilloutu vystoupili DJs David Bowles a Mole (Locus SS/Sweden).

Celý večer byl laděn do atmosféry funky-houseové a tech-houseové hudby. Tanečnímu parketu, stejně jako předsálí dominovala videoprojekce v podání VJ Perplex, laser a několik otočných hlav, které barevně dotvářely atmosféru večera. V 1:00 hodin proběhlo magické taneční vystoupení v UV světle. VIP hostům bylo opět volně k dispozici ovoce na obložených tácech na stolech a pro ty štastnější, kteří vše stačili zaregistrovat i nějaké ty free drinky. No a co se týká atmsféry, tak se můžete pokochat z fotek.
 
 
 
 

FOTOREPORTY

 
 
 

ČLÁNKY AUTORA

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016